Zmarta

5
5/5

Zmartan perusvaatimukset

Etkö täytä vaatimuksia? Etsi toinen luotonantaja

Esimerkki

Luoton ollessa 10 000 euroa 6 vuoden laina-ajalla -> kuukausierä on 183 € ja luoton kokonaiskustannukset ovat 13 158€, kun nimelliskorko on 9,5%.

Nopea silmäys Zmartan lainapalveluun

Zmarta on nykypäivänä yksi tunnetuimmista lainanvälittäjistä.  Ihmisten tietoisuuteen se tuli vuonna 2019 suurella kampanjalla MM-kisalähetysten sponsorina. Kuitenkin joillekin kyseinen palvelu voi olla vielä täysin tuntematon. Onko Zmarta luotettava? Pystyykö se tarjoamaan edullista lainaa pienellä korolla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastaukset tästä sivustolta.

Onko Zmartan käyttäminen maksutonta?

Zmartan liiketoimintamalli perustuu siihen, että se hankkii pankeille sekä rahoitusyhtiöille uusia asiakkaita. Jos päädyt käyttämään Zmartan tarjoamia palveluita sekä päätät hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista, niin samalla Zmarta saa pienen välityspalkkion valitsemaltasi pankilta.

Siis yksinkertaisuudessaan palvelun käyttäminen on maksutonta siitä syystä, kun Zmarta saa palkkionsa sen kanssa yhteistyötä tekevältä pankilta tai rahoitusyhtiöltä.

Zmarta ei siis itse myönnä lainaa vaan sen kautta voi helposti kilpailuttaa lainat. Palvelu ei voi itse vaikuttaa lainatarjouksissa annettuihin korkoihin tai kustannuksiin, sillä jokainen pankki tai rahoituslaitos arvioi kaikki hakijat annettujen tietojen perusteella.

Millaista lainaa Zmartan kautta voi saada?

Zmarta kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat 1000 eurosta 60 000 euroon asti. Luottojen takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuoden väliltä. Käytännössä vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettei lainan hakemiselle vaadita omaisuusvakuutta tai ulkopuolista henkilötakausta. Usein vakuudettomien lainojen hinnoittelu on korkeampaa, sillä pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on tällöin korkeampi riski tehdä tappiota.

Zmarta lainojen korot

Normaalissa tilanteessa Zmartan lainojen korot ovat 4,41-20 % prosentin väliltä. Kuitenkin väliaikaisen korkokaton takia lainan nimelliskorko voi olla maksimissaan 10%. Väliaikainen korkokatto on voimassa 2021 vuoden loppuun.

Lainan korkoon vaikuttaa se miten hyväksi ne arvioivat hakijan takaisinmaksukyvyn. Annettuun arvioon vaikuttaa hakijan säännöllisiin tulohiin sekä mahdollisiin avoinna oleviin velkoihin. Koron lisäksi lainasta peritään usein muita kuluja. Muut kulut voivat olla esimerkiksi avausmaksu tai tilinhoitopalkkio ja se voi olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Voit tutustua tarkemmin Zmartan suuntaa-antaviin lainan kustannuksiin sekä eriin etusivulta  löytyvän lainalaskurin avulla. Valitse lainalaskurista itsellesi tarvittava laina-aika sekä takaisinmaksuaika.

Kuka voi käyttää Zmartan palvelua?

Zmartan palvelun käyttäminen edellyttää sitä, että hakija on 20-75-vuotias. Hänellä tulee olla myös säännölliset palkka-tai eläketulot ja niiden tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

Näiden lisäksi palvelu vaatii käyttäjiltään puhtaita luottotietoja sekä maksuhäiriömerkintöjä ei hyväksytä. Palvelu ei ole asettanut säännöllisille tuloille mitään tiettyä euromääräistä rajaa.

Zmarta asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu puhelimitse: 09 4241 4444 / Asiakaspalvelu avoinna ma-to 8-19 ja perjantaisin 8-17

Asiakaspalvelu palvelee myös Zmartan kotisivuilta löytyvän Chatin kautta arkisin 9-16. Chat-palvelun lisäksi voit olla asiakaspalveluun yhteydessä sivustolta löytyvän lomakkeen avulla.

Sähköposti: Lainaan liittyvissä asioissa sähköposti palvelee osoitteessa info(at)zmarta.fi jos asiasi koskee sähkön kilpailutusta niin voit olla yhteydessä sahko(at)zmarta.fi

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Tiedot Zmarta -palvelusta

Zmarta Suomi

www.zmarta.fi

[email protected]

Kaivokatu 8, 00100 Helsinki

Usein kysyttyä Zmartasta

Hyväksyykö Zmarta maksuhäiriömerkinnät?

Valitettavasti Suomessa yksikään luotonantaja ei voi lainata rahaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Koska Zmarta maksaa haetut lainat?

Zmarta ei voi vaikuttaa lainojen maksuaiktauluihin, vaan valittu yhteistyökumppani maksaa lainat heti kun sopimus on tehty.

Kuinka monta yhteistyökumppania Zmartalla on?

Tällä hetkellä Zmartalla on yli 25 yhteistyökumppania, joiden joukossa on digipankkeja, rahoituslaitoksia ja perinteisiä pankkeja.

Onko Zmarta hyvä palvelu?

Me voimme ehdottomasti suositella Zmartan maksutonta lainojen kilpailutus palvelua ja uskomme, että niin monet muutkin asiakkaat.

Kulutusluottonetistä.fi