Rahamarkkinat

Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.rahamarkkinat.fi

Rahamarkkinat perustiedot

Rahamarkkinat sivuston kautta on mahdollista kilpailuttaa vanhat tai nykyiset lainasi. Palvelu kilpailuttaa puolestasi yhdellä hakemuksella jopa 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kautta lainasi. Rahamarkkinat palvelun taustalla on turkulainen yritys nimeltä West Coast Brokers Oy. Rahamarkkinat sivusto on puolueeton lainojen kilpailutuspalvelu sekä vertailusivusto Suomen markkinoilla. 

Rahamarkkinat lainat

Rahamarkkinat palvelun kautta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa 500 – 50 000 euroa. Palvelun sivuston kautta voit jättää maksuttoman hakemuksen, jolla voit saada useamman lainatarjouksen jopa 20 pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainoihin on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 vuodesta jopa 12 vuoteen saakka. Laina-aika riippuu aina lainaamastasi summasta. Palvelua on suositeltavaa käyttää jos nykyiset lainasi tuntuva kalliilta ja sinulla olisi mahdollista saada yhdistettyä kalliit lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. 

Kuka voi hakea lainaa

Rahamarkkinat palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa vähintään 20 vuotta täyttäneen henkilön, joka omaa puhtaat luottotiedot. Hakuhetkellä sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään 2 vuotta. Hakijan tulot tulee olla vähintään 7200 euroa vuodessa. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry Rahamarkkinat sivustolle ja käytä etusivulla olevaa lainalaskuria apuna kuukausierien arvioimiseen. Valitse laskuriin itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Siirry varinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. 

2. Täytä hakemuksessa pyydetyt kohdat tarkasti omilla tiedoillasi. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat lainatarjoukset heti ja voit aloittaa vertailemaan niitä. Valitse itsellesi sopivin vaihoehto omien kriteeriesi pohjalta.

3. Palvelu ohjaa sinut tunnistautumaan lainayhtiön sivuille, jossa voit hyväksyä sopimuksen. Laina maksetaan tilillesi heti lainantarjoajasta riippuen. 

Tarjoukset

Rahamarkkinat palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Rahamarkkinat yhteystiedot

Rahamarkkinat / West Coast Brokers Oy

PL 22, 20101 Turku

[email protected]

Puh. 0923161322

www.rahamarkkinat.fi

Avoinna Ma-Pe 09.00 – 21.00

 

Rahamarkkinat

Rahamarkkinat : Lainaehdot

Määrä 100 - 50 000
Laina-aika 1 - 12 vuotta
Nimelliskorko Alkaen 4,5 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Rahamarkkinat : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.rahamarkkinat.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite PL 22, 20101 Turku

Rahamarkkinat kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Rahamarkkinat palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi