Motty

Motty logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.motty.fi

Motty perustiedot

Motty on Norjalainen Telefinans AS:n tuotemerkki, joka on lanseerattu helmikuussa 2019. Telefinans AS tunnetaan yhtenä markkinoiden kokeneimmista tekijöistä, se on toiminut alalla jo vuodesta 1985 alkaen. Suomen lisäksi Telefinans toimii Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Motty on rahoituspalvelu, joka tekee lainatarjouksien vertailun puolestasi. Yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada useita tarjouksia tämän hetken suosituimmilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Palvelun käyttö ja lainahakemuksen tekeminen on maksutonta. Motty tekee yhteistyötä useiden tunnettujen kotimaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa. 

Motty lainat

 

Motty tarjoaa niin pienempiin kuin suurempiinkin menoihin lainaa 1000 eurosta 60 000 euroon saakka. Lainatuotteet ovat vakuudettomia, joten ne eivät tarvitse erikseen vakuuksia kuten omaisuutta, autoa tai omistusasuntoa pantiksi. Mottyn kautta lainapäätös perustuu luotonmyöntäjän tekemään arvioon, jossa määritellään hakijan maksukyky hänen luovuttamien tietojen perusteella. Yhdellä hakemuksella tavoitat parhaimmat pankit ja rahoituslaitokset. Mottyn kautta saat lainahakemukseesi vastauksen saman päivän aikana. Palvelun tarjoamissa lainoissa maksuaika on joustava 1 – 15 vuotta. 

Kuka voi hakea lainaa

 

Motty tarjoaa lainaa vähintään 20 vuotta täyttäneelle hakijalle, jolla on Suomen kansalaisuus tai on asunut Suomessa ainakin 3 vuotta. Hakemusta tehdessä maksuhäiriömerkintöjä ei hyväksytä sekä asiakkaan vuositulot pitää olla vähintään 12 000 euroa. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus Motty.fi kotisivujen kautta. Valitse itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen siirry varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen.

2. Täytä hakemuksessa huolellisesti pyydetyt kohdat. Hakemuksesi lähetetään kilpailutettavaksi parhaille pankeille ja luotonmyöntäjille. 

3. Saat listan pankkien antamista lainatarjouksista, joita voit vertailla rauhassa ja valita itsellesi sopivimman. Kun päätät hyväksyä lainatarjouksen maksetaan rahat tilillesi 1 – 3 arkipäivän kuluessa. 

Tarjoukset

Motty palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Motty yhteystiedot

Motty / Telefinans AS

Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki

[email protected]

Puh. 0447834490

www.motty.fi

Avoinna Ma-Pe 08.00 – 16.00

 

Motty

Motty : Lainaehdot

Määrä 100 - 60 000
Laina-aika 1 - 15 vuotta
Nimelliskorko 4,50 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 23 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Motty : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.motty.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki

Motty kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Motty palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi