Credigo

Credigo logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.credigo.fi

Credigo perustiedot

Credigo on Easycreditin ohella Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jonka avulla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Northmillin omistaa ruotsalainen Northmill Bank B. Credigo on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 2006 lähtien, joten heidän toimintansa perustuu vankkaan kokemukseen. Northmill Bank on pankki, joka pyrkii kehittämään helposti lähestyttäviä sekä turvallisia rahoituspalveluita kuluttajille uusien innovaatioiden ja teknologian avulla. Northmill taas on suomalainen yritys, joka on rekisteröitynyt Suomessa Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Luotonantajarekisteriin pääsevät vain ne ketkä toimivat ammattitaitoisesti sekä luotettavasti.

Credigo lainat

Credigo tarjoaa vakuudetonta lainaa 500 – 5000 euroon asti. Lainan hakeminen Credigon kautta on helppoa ja edullista. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jos päätät hyväksyä saamasi tarjouksen niin rahat ovat tililläsi välittömästi mutta viimeistään kuitenkin saman päivän  aikana. Credigo tekee lainan haku tilanteessa luottoarvion antamiesi tietojen perusteella. Palveluun pystyy tunnistautumaan helposti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Credigon tarjoamissa lainoissa takaisinmaksu on yleisesti 2 – 10 vuotta. Kun haet lainaa asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä, luotto maksetaan tilillesi kymmenen minuutin sisällä myönteisestä lainapäätöksestä. 

Kuka voi hakea lainaa

Credigo palvelusta voi hakea lainaa vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, joka omaa puhtaat luottotiedot eikä ole maksu- tai luottohäiriömerkintöjä. 

Näin haet luottoa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus credigo.fi kotisivujen kautta. Voit tunnistautua palveluun helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

2. Credigo tekee jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella lainaa myönnetään. Luottopäätöksen saat yleensä välittömästi.  

3. Laina maksetaan tilillesi jopa 10 minuutissa jos teet hakemuksen asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä. Muulloin saman päivän aikana, mutta viimeistään 1 – 2 pankkipäivän kuluessa. 

Tarjoukset

Credigo palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Credigo  yhteystiedot

Credigo

Unioninkatu 20 – 22, 00130 Helsinki

[email protected]

Puh. 0942720663

www.credigo.fi

Avoinna Ma-Pe 09.00- 20.00

La 10.00 – 18.00, su suljettu

Tarkemmat tiedot kyseisestä yrityksestä löydät heidän omilta sivuiltaan. 

 

Credigo

Credigo: Lainaehdot

Määrä 500 - 5000
Laina-aika 2 - 10 vuotta
Nimelliskorko 19,95 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 23 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Credigo : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.credigo.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki

Credigo kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Credigo palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi