Bondora

Bondora logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.bondora.fi

Bondora perustiedot

Bondora on virolainen vertaislainapalvelu, joka on perustettu vuonna 2009. Bondroa AS, Suomen sivuliike kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin. Palvelu toimii Suomen lisäksi myös Virossa ja Espanjassa. Bondoralla on asiakkaita jo yli 400 000. Palvelun tarkoituksena on taata asiakkaille nopeaa palvelua jota on helpompi lähestyä kun perinteisiä pankkeja. Bondora pyrkii pitämään lainojen korot kohtuullisina sekä tarjoamaan asiakkaailleen henkilökohtaisia ja hyviä tarjouksia. 

Bondora lainat

Bondora myöntää lainaa 500 – 10 000 euroa vakuudettomasti. Bondoran tarjoamat lainat ovat helppoja hakea sekä lainojen korot eivät ole päätä huimaavia. Takaisinmaksu lainoissa on joustavaa ja sen voi ilman lisäkuluja lyhentää etuajassa. Kyseinen lainapalvelu tarjoaa vapaaasti valittavaa lainanlyhennystä kuukausittain. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa, sillä se tapahtuu täysin verkossa. Bondoran tarjoamissa lainoissa takaisinmaksuaika on 3 – 60 kuukautta.

Kuka voi hakea lainaa

Bondora palvelu tarjoaa lainaa vähintään 18 vuotta täyttäneille hakijoille. Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili sekä säännölliset tulot. Hakemusta tehdessä aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä ei hyväksytä sekä hakijan taloudellinen puoli tulee olla kunnossa eikä historiaa uhkapeliriippuvuudesta voi olla. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus bondora.fi kotisivujen kautta. Voit tunnistautua palveluun helposti pankkitunnuksilla.

2. Valitse etusivulta itsellesi sopiva lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Valitse kohdat tarkasti sen perusteella minkälainen tämän hetkinen maksukykysi on. 

3. Saat alustavan lainatarjouksen heti. Kun olet hyväksynyt lainasopimuksen, rahat maksetaan tilillesi automaattisesti heti. Rahasiirrossa voi kestää enintään 3-5 päivää. 

Tarjoukset

Bondora palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Bondora yhteystiedot

Bondora AS Suomen sivuliike

Urho Kekkosen Katu 4-6 E, 00100 Helsinki

[email protected]

www.bondora.fi

Avoinna 24 tuntia vuorokaudessa

Bondora

Bondora : Lainaehdot

Määrä 500 - 10 000
Laina-aika 3 - 60 kuukautta
Nimelliskorko Alkaen 9,83 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Bondora : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.bondora.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Urho Kekkosen Katu 4-6 E, 00100 Helsinki

Bondora kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Bondora palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi